930×122 CAPRA 5

pendiuc_ganditor02

Atenţie la falşii procurori!

După cum se ştie, în unele localităţi din România au avut loc şi încă mai au descinderi ale unor echipe de procurori care verifică modul în care s-a desfăşurat referendumul pentru demiterea preşedintelui României din data de 29 iulie. Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, ne-a declarat că s-au primit sesizări cum că au apărut şi prin oraşul nostru falşi procurori de această dată.

„Era o vreme când pe la uşi băteau oameni care se dădeau drept angajaţi ai Salubrităţii sau de la Apă Canal, să verifice calitatea apei.

Acum au apărut persoane certate probabil cu legea care se dau drept procurori şi bat pe la uşi. Cetăţenii ar trebui să fie atenţi, deoarece pot să cadă pradă unor persoane certate cu legea.

De aceea, oamenii trebuie să solicite tot timpul o legitimaţie dacă ajung într-o astfel de situaţie, pentru a se pune la adăpost de eventuale probleme”, ne-a spus Tudor Pendiuc.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3