EcoMoto 930×122

    dezinsectie

    Atenţie! Se stropeşte!

    SC Salpitflor Green SA Piteşti, societate subordonată Consiliului Local, începe luni, 12 martie 2012,  tratamentul fitosanitar prin stropiri cu mijloace mecanice terestre contra acarienilor, afidelor şi păduchelui de San Jose la arborii şi arbuştii ornamentali. Acţiunea se va derula până pe 15 martie.

    In aceasta perioada va fi utilizat insecticidul Confidor Oil in concentraţie de 1,5%, substanţă cu toxicitate moderată.

    În perioada de tratement, populaţia este rugată să evite scoaterea animalelor în parcuri şi pe străzi timp de 3 ore, să protejeze rufele întinse la spălat, să ţină geamurile închise, să nu blocheze accesul utilajelor care participă la acţiune.

    Pentru 12 martie sunt programate stropiri în Tudor Vladimirescu, Prundu şi Craiovei, iar pe 13 martie în Războieni, Exerciţiu şi Trivale. Pe 14 martie este rândul cartierelor Centru, Popa Şapcă şi în Ştrand, iar pe 15 martie în Nord şi Găvana.

    Intervalul orar în care se va acţiona este 8,30 – 14,30. În cazul în care este vând sau plouă, acţiunile de tratament vor fi reprogramate.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3