NOR CURIER 930X122

controale

ÎN ATENȚIA PROPRIETARILOR DE PISCINE: FISCUL VĂ POATE BĂGA LA APĂ!

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au verificat în weekend şapte ştranduri şi parcuri acvatice situate în zona Bucureşti-Ilfov.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

În urma controalelor, inspectorii au găsit mai multe nereguli, pentru care au dat amenzi în valoare totală de 58.866 de lei. De asemenea, pentru funcţionarea fără a fiscaliza veniturile realizate din vânzarea biletelor de acces şi a produselor alimentare şi nealimentare comercializate în incintă activitatea a patru ştranduri a fost suspendată. Și activitatea unei firme care gestiona parcarea la un astfel de ștrand a fost suspendată până la dotarea cu aparat de marcat electronic fiscal.

Acţiunile de control ale Fiscului vor continua! Cel mai probabil, urmează ca și ștrandurile și piscinele din județul Argeș să fie verificate.

Citiți și: Controale ample în grădinițe! Amendă într-o unitate din Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3