New Profesional Consult 930 x 122

accident

ATENȚIE! BULEVARDUL PETROCHIMIȘTILOR, DIN NOU UN PERICOL PENTRU PIETONI!

Bulevardul Petrochimiștilor, din cartierul piteștean Prundu, a redevenit o arteră rutieră extrem de periculoasă pentru pietoni. În ultima vreme a crescut îngrijorător numărul persoanelor lovite pe „zebră”.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

Cel mai recent caz de acest fel a avut loc ieri. Un piteștean în vârstă de 55 de ani a fost lovit în timp ce traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni, vinovat fiind un tânăr de 27 de ani, tot din Pitești, care se îndrepta cu autoturismul său către ieșirea din oraș, spre autostradă. Din fericire, potrivit Poliției Rutiere, victima s-a ales cu răni ușoare. Pe același bulevard în luna aprilie un copil de 14 ani a fost lovit de un BMW tot pe o trecere de pietoni (foto). Micuțul a suferit un traumatism cranio-cerebral.

În urmă cu câțiva ani, la insistențele presei, Primăria a montat limitatoare de viteză la trecerile de pietoni de pe Bulevardul Petrochimiștilor. Măsura a fost luată ca urmare a accidentelor rutiere grave, soldate inclusiv cu persoane decedate, care aveau loc des pe acest bulevard extrem de circulat dată fiind proximitatea autostrăzii Pitești-București. Odată cu trecerea anilor limitatoarele de viteză fie s-au deteriorat, fie au fost demontate cu totul.

Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90