New Profesional Consult 930 x 122

maidanezi

ATENȚIE! CÂINI VAGABONZI ÎN PĂDUREA TRIVALE!

În bună parte problema câinilor vagabonzi de pe străzile Piteștiului a fost rezolvată. Odată cu apariția noii legi, din toamna anului trecut și până acum mii de maidanezi au fost capturați. Nu puțini dintre ei au făcut obiectul unor adopții în străinătate. Potrivit Primăriei, deși legea o permite, niciunul dintre câinii fără stăpân aduși în biobaze nu a fost eutanasiat.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Problema persistă, însă, în unele zone ale orașului. Este și cazul pădurii Trivale. Aici, pe aleile de promenadă, continuă să-și facă veacul o haită de maidanezi. Dacă în timpul zilei sunt cât de cât cuminți, câinii devin agresivi și periculoși la căderea întunericului. Solicităm pe această cale municipalității să ridice maidanezii din zonă și să îi ducă în adăposturi pentru adopție.

Vom „monitoriza” zona și vom vedea dacă maidanezii au fost sau nu ridicați.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3