Donaris 930 x 122

caniculă

ATENȚIE! CANICULĂ ȘI DISCONFORT TERMIC ACCENTUAT! MAXIME DE 37 DE GRADE!

Cu puțin timp în urmă Administrația Națională de Meteorologie a transmis o informare prin care anunță caniculă și disconfort termic. Informarea vizează și județul Argeș și este valabilă astăzi, 3 august, și mâine, 4 august.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit meteorologilor, în zilele respective vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local caniculară în cursul după-amiezelor, în special în sudul şi estul Moldovei, în Dobrogea şi în cea mai mare parte a Munteniei. Se vor înregistra temperaturi maxime de 35-36 de grade, iar izolat chiar de 37 de grade Celsius! Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 al disconfortului termic în zonele de câmpie şi pe arii restrânse în cele de deal şi de podiş.

În cursul zilei de marţi, 5 august, în sud-estul ţării vremea se va menţine caniculară, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 35 de grade şi cu disconfort termic ridicat.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3