NOR CURIER 930X122

cod galben

ATENȚIE! COD GALBEN DE PLOI ȘI VIJELII!

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și de ploi însemnate cantitativ. Codul este valabil din noaptea care vine, luni spre marți, de la ora 3, până mâine, la miezul nopții și vizează și jumătatea de nord a județului Argeș (vezi harta ANM).

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

În intervalul de timp menționat instabilitatea atmosferică va fi accentuată, la început în vestul ţării, apoi şi în celelalte zone. Vor fi averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, care vor lua trecător aspect de vijelie, şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25-30 l/mp şi izolat 50-60 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala şi în regiunile sudice şi sud-estice în seara zilei de marţi şi în primele ore ale nopţii de marți spre miercuri.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90