930×122 CAPRA 5

a 1

ATENȚIE LA VITEZĂ! ACCIDENT CU DOUĂ LOGANURI PE A 1! VEZI GALERIE FOTO!

Dacă aveți drum pe autostrada București-Pitești vă recomandăm să circulați cu atenție și cu viteză moderată. După cum v-am mai informat, carosabilul a fost degajat de zăpadă, dar există porțiuni care pot deveni periculoase și care pot conduce la derapaje în cazul în care mergeți cu viteză prea mare.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Probabil că tocmai nerespectarea unor reguli minime de circulație în condiții, totuși, de iarnă a condus și la producerea accidentului rutier care a avut loc cu puțin timp în urmă pe A 1, pe sensul de mers către Capitală, la kilometrul 48, în dreptul benzinăriei Agip. După cum se poate vedea în fotografiile făcute de echipa ePitești, în accident au fost implicate două autoturisme, ambele Dacia Logan. Una dintre mașini, Loganul roșu, este serios avariată.

Un echipaj al Poliției Rutiere a ajuns repede la fața locului, urmând să stabilească motivul producerii accidentului și care dintre cei doi conducători auto este vinovat. Până la această oră Poliția încă nu a anunțat dacă există victime.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90