930 x122 grota rece

pietoni

ATENȚIE PITEȘTENI CÂND TRAVERSAȚI PE „ZEBRĂ”!

Accidentele pe trecerile de pietoni au devenit banale în Argeș, inclusiv în Pitești. Sunt atât de multe încât le-am pierdut șirul.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Cele mai recente s-au produs în Pitești și Curtea de Argeș. În Pitești s-a întâmplat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în cartierul Nord. Potrivit Biroului Rutier al municipiului, o persoană din Pitești în vârstă de 37 de ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar, pe marcaj pietonal. Șoferul, un argeșean din Bascov, de 44 de ani, conducea o autoutilitară dinspre Pitești către comuna în care domiciliază. Conform sursei citate, șoferul nu era băut.

Nici în cel de al doliea caz conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Accidentul a avut loc pe strada Albești din Curtea de Argeș. Aflat la volanul unui autoturism, conducând dinspre strada Eroilor către strada Valea Iașului, un șofer din localitate, în vârstă de 29 de ani, a lovit un pieton. Biroul Rutier Curtea de Argeș precizează că pietonul traversa regulamentar pe „zebră”. Persoana accidentată are 21 de ani și este din Curtea de Argeș.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Din fericire, ambii pietoni au fost accidentați ușor.

Cum Poliția Rutieră este depășită de fenomen, iar șoferi tembeli sunt destui, vă recomandăm să fiți cu ochii în patru când traversați strada regulamentar pe trecerea de pietoni și chiar și atunci când ea este semaforizată. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90