EcoMoto 930×122

bancnote

    Atenție, români! Aceste bancnote nu vor mai fi primite în magazine

    Banca Națională a României anunță unele dintre bancnotele care circulă pe piața românească nu vor mai putea fi folosite pentru a face tranzacții, notează publicația ego.ro.

    Citiți și: ULTIMA ORĂ! NOI BANCNOTE ȘI MONEDE

    Astfel, românii care le dețin trebuie să scape cât mai repede de ele, deoarece vor deveni inutile.

    Chiar dacă sunt din plastic, din cauza faptului că sunt intens utilizate, bancnotele care circulă pe piața românească se rup, se deteriorează sau se decolorează.

    Chiar și așa, ele continuă să fie folosite pentru plăți și pentru a fi oferite drept rest. Acest lucru nu se va mai întâmpla însă pentru mult timp.

    Comercianții au dreptul să refuze să primească o bancnotă deteriorată.

    Potrivit unui comunicat al BNR, în categoria bancnote deteriorate intră: cele cărora le lipsește maximum 40% din suprafață, cele rupte și lipite, cele care s-au micșorat din cauza expunerii la căldură, cele care au fost arse în proporție de maximul 40%, cele care sunt mâzgălite sau scrise, cele care sunt pătate de cerneală.

    Foto descriptiv: StirileProTv

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    2 comentarii

    • Cosmin Nicolae Dagadita spune:

      Ce fel de bancnote va refuza supermarket

    • Carapancea Cristina spune:

      Despre ce bacnote e vorba, și nu cred că era momentul .

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3