930 x122 grota rece

întrerupere apă

Atenție! Se oprește apa în Pitești!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzilor I.G. Valentineanu şi Zenitului cu privire la faptul că în data de 05.04.2023, în intervalul orar 9 – 17, va fi sistată alimentarea cu apă potabilă.

Citiți și: Pitești: Oamenii vor rămâne fără apă potabilă!

Oprirea este necesară în vederea cuplării conductei de alimentare cu apă nou executate pe strada Zenitului la reţeaua de distribuţie existentă de pe strada I.G. Valentineanu.

„Facem precizarea că noua rețea de alimentare cu apă este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 – CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟ – Cod MySMIS2014 + 149090, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Împreună cu echipa constructorului, limităm pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa alimentării a apei potabile, societatea Apă Canal 2000 recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pentru consum și uz casnic în perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Call Center, la numărul de telefon 0248.223.237 sau pot accesa site-ul www.apacanal2000.ro, secțiunea „Lucrări programate”.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări!”, transmite Societatea Apă Canal 2000 S.A.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Dan spune:

    Ce modernizează dl primar gentea când el asfaltează o stradă (Marta Radulescu) fara să termine instalațiile de apă și canalizare la câteva case (probabil că nu au vrut mușchii dumnealui -cu toate că alți fac la sate) . A făcut o stradă cu stâlpi pe trotuare și fără canalizare și apă pe toata lungimea (de fapt ce a fost făcut a fost făcut de locatari)-este o minune a acestui primar. Înțeleg că este președintele consiliului de administrație la apa canal și această firmă nu trebuie să cheltuiască banii că sunt necesari pentru salarii. Merita votat pe viața. Am înțeles că s a amestecat și în fotbal și acum FC Argeș este cu un pas în liga 2.

  • Georgică spune:

    Domnul director de la apă -canal stie ca la Uda , satul Miercani apa vine cu intermitență ? Problema este de aproape o săptămînă , responsabilul de zonă știe , am sunat la intervenții sîmbătă și mi s-a spus ca abia luni se poate remedia că pe weekend nu au echipa de intervenții . Marți la orele 14 nu se rezolvase problema ! Apa -canal o societate de doi bani !👎🏻👎🏻👎🏻

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3