930 x122 grota rece

dn 7

ATENȚIE, ȘOFERI! DN 7 PITEȘTI-RÂMNICU-VÂLCEA SE ÎNCHIDE!

DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea va fi închis pe un tronson de drum în lungime de 40 de metri, situat la km 123+730 m, la Valea Ursului, a anunțat cu puțin timp în urmă Serviciul Rutier Argeș.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În intervalul în care tronsonul va fi închis vor alterna perioadele în care circulația va fi oprită total (20 de minute) cu perioadele în care circulația va fi redeschisă (15 minute).

Închiderea va avea loc în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, între orele 00:00 și 2 noaptea pentru lucrări de modernizare a pasarelei pietonale din comuna argeșeană Bascov.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Pe perioada lucrărilor siguranța rutieră în zonă va fi asigurată de polițiștii argeșeni, iar circulaţia va fi dirijată cu piloți de trafic.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş le solicită conducătorilor de autovehicule ca în perioada menționată să circule în zonă cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi indicaţiile personalului desemnat să dirijeze traficul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90