930×122 CAPRA 5

accident

AccidentMortalMaracineni21

ATENȚIE, ȘOFERI! DOUĂ ACCIDENTE SOLDATE CU RĂNIȚI, ACEEAȘI CAUZĂ

Alte două accidente rutiere soldate cu răniți au avut loc pe șoselele din Argeș.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Primul s-a produs pe raza comunei Lerești. În timp ce conducea un autoturism din direcția Câmpulung Muscel către cabana Voina, un câmpulungean în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei prea mari în condițiile în care carosabilul era umed. Mașina a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism, condus regulamentar de un șofer din Lerești, de 23 de ani. Acesta din urmă și un pasager din mașina sa, tot din Lerești, în vârstă de 51 de ani, au fost răniți.

Un al doilea accident rutier a avut loc pe raza comunei Aninoasa, din aceeași cauză ca primul (viteza prea mare pentru carosabilul umed). Un șofer în vârstă de 33 de ani, din comuna Vlădești, în timp ce se îndrepta către comuna Berevoești, a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a ieșit în decor și s-a răsturnat. Conducătorul auto a fost rănit. Potrivit Biroului Rutier Câmpulung, șoferul era băut. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3