EcoMoto 930×122

pericol

ATENȚIE ȘOFERI! PERICOL PE SMEUREI!

Sunt în Pitești străzi care prezintă adevărate capcane pentru șoferi. De-a lungul timpului v-am oferit câteva exemple în acest sens.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Găuri căscate în asfalt, denivelări accentuate sau guri de canal peste nivelul carosabilului le pot crea probleme importante conducătorilor auto. Este nevoie de atenție maximă pentru a fi evitată producerea unor incidente neplăcute sau chiar grave.

Șoferii trebuie să circule cu prudență și pe strada Smeurei. La câțiva pași de sediul Jandarmeriei Argeș, pe sensul de mers dinspre Centru către cartierul Trivale, lângă două guri de canal, există o denivelare periculoasă. Le recomandăm conducătorilor auto să circule prudent în zonă și să ocolească denivelarea, evitând astfel producerea unor posibile probleme tehnice la autoturism.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90