NOR CURIER 930X122

monkey

Atentionare cod galben: ne topim!

Pitesti. 22 iulie 2009.
Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de canicula pentru intervalul joi, 23 iulie, ora 14:00 – sambata, 25 iulie, ora 18:00. Printre judetele afectate se afla si Argesul. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in acest interval temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade Celsius in Campia Romana.
In tara, vremea va fi calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in vestul, sudul si estul tarii, unde indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80.
Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 36 de grade, iar cele minime se vor situa intre 14 si 24 de grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei.
La munte, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta.
Pe litoral, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 31 de grade, iar cele minime se vor situa intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi de 24 … 26 de grade.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90