New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

AU FOST OPRITE LUCRĂRILE LA AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU

După șase luni de la începerea construirii secțiunii 1 Sibiu – Boița din cadrul autostrăzii Pitești-Sibiu, constructorul a constatat că traseul ar urma să traverseze curțile a doi localnici din localitatea Tălmaciu, județul Sibiu, informează Ziare.com.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Porr Construct SA a anunțat faptul că pe coridorul de expropriere există constructii care nu au fost incluse în lista exproprierilor pentru acest proiect, fapt care a dus la oprirea lucrărilor.

Suplimentarea sumei pentru despăgubire și declanșarea procedurii de expropriere pentru cele două imobile ar urma să fie aprobate de către Guvern (123.000 de lei). Pentru realizarea lucrărilor aferente secțiunii 1 Sibiu – Boița, declanșarea exproprierilor a fost adoptată de către Guvern în anul 2019.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Contractul de proiectare și execuție pentru secțiunea 1 are o valoare de 612.647.863 lei, fără TVA, și a fost semnat în data de 14 aprilie 2019.

Sursa foto: ProInfrastructura.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3