Donaris 930 x 122

    PARC.007

    Au inceput lucrarile pentru parcul Lunca Argesului

    Joi, 24 noiembrie 2011, în zona Zăvoi din Pite;ti a avut loc prezentarea proiectului Lunca Argeşului care va lua fiinţă chiar pe malul râului, între podul peste Argeş şi „colonia” ACH. La faţa locului au început deja lucrările de organizare a şantierului de către cele trei firme care au câştigat licitaţia, Selca, Zeus şi Apartamentul, iar utilajele sunt „în pâine”.

     

    În Zăvoi au ajuns atât Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, şi viceprimarii Cornel Ionică şi Liliana Gagiu, cât şi alţi reprezentanţi ai administraţiei locale, ai constructorilor şi ai proiectantului.

    Parcul va avea o suprafaţă de 24 de hectare, cu o suprafaţă acoperită de alei şi alte elemente „urbane” de 3,5 hectare.

    Parcul va include: alei pietonale şi carosabile pentru acces maşini gunoi, aprovizionare, de urgenţă, etc., locuri de odihnă, locuri de joacă pentru cei mici, terenuri de sport, loc pentru şah, o discotecă în aer liber, un foişor pentru muzică, un teatru în aer liber, piste de biciclete, piste pentru rolleri, zone de picnic şi pentru pescuit, dar şi o piaţetă cu fântâni.

    Parcul va fi înconjurat de un gard care va măsura 2,3 km şi va avea trei porţi de acces: o poartă principală în zona Publitrans, o poartă în zona podului peste Argeş şi o alta în zona Hidroconstrucţia. Lucrările ar trebui să fie gata în vara anului viitor.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90