930 x122 grota rece

caini

AU LUAT LOCUL HAITELOR DE MAIDANEZI! SUNT PUZDERIE ÎN PITEȘTI!

Numărul câinilor vagabonzi de pe străzile Piteștiului a scăzut drastic în ultimele luni. A fost nevoie de o o nouă lege votată în Parlament pentru ca administrația Pendiuc să treacă la treabă și să ajungă acum în situația de a fi rezolvat într-un procent semnificativ o problemă care persista de ani și ani de zile. O contribuție importantă au avut-o și asociațiile pentru drepturile animalelor. Ele au facilitat numeroase adopții de câini pentru clienți din străinătate.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

A scăzut masiv numărul maidanezilor, în schimb a crescut mult numărul pisicilor fără stăpân. În cartierele Piteștiului haitele de câini vagabonzi au fost înlocuite de… grupuri de pisici. În lipsa câinilor, pisicile s-au aciuat prin curțile și pe la scările blocurilor de locuințe.

Primind hrană din belșug de la piteștenii care locuiesc la bloc, pisicile fără stăpân s-au înmulțit. Este o realitate care nu supără prea multă lume: pe de-o parte, pisicile fără stăpân nu sunt agresive cu oamenii, iar pe de alta și datorită prezenței lor piteștenii de la bloc nu mai au probleme cu șobolanii.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90