930 x122 grota rece

pitesti

Au si aparut proprietatile private in jurul viitorului parc Faget…

Cat timp a fost rapa, nimanui nu i-a pasat de zona. Nici macar celor care fusesera pusi in posesie de comunele invecinate Pitestiului. Pana la urma, ce poti face undeva unde se arunca hoituri? Acum, insa, cand autoritatile au declansat actiunile pentru realizarea parcului Faget, lucrurile s-au schimbat.

Autoritatile locale din Pitesti lucreaza de zor in aceste zile la amenajarea terenului pe care va fi construit viitorul parc Faget. Este vorba de o rapa de 16 metri adancime care a fost umpluta cu resturi provenite din lucrarile de reabilitare a retelelor de utilitati din Pitesti, dar si cu pamant.

In ciuda eforturilor continue ale municipalitatii, sunt si doua vesti proaste, dupa cum ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionica.

„Cat era rapa, nu interesa pe nimeni ce se intampla aici. Cum am venit sa umplem rapa ca sa facem viitorul parc, cum au aparut din senin si proprietari ai unor terenuri invecinate, pe buza rapei, si le-au imprejmuit. Vreau sa spun inca de pe acum ca aici nu va fi amenajat decat parc.

A doua problema este ca, intr-un an, in ciuda umplerilor pe care le-am facut, terenul s-a lasat cu peste 2 metri. Va trebui sa intensificam eforturile, dar oricum proiectul pentru parcul Faget se mai amana, caci trebuie ca terenul sa fie solid si stabil”, ne-a declarat Cornel Ionica.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3