New Profesional Consult 930 x 122

porc7

Au taiat porcii judetului!

Si anul acesta, la Cornul Vânătorului, gazdele şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, au organizat o competite în ciuda…normelor UE, dar în promovarea tradiţiilor. Primăriile din opt localităţi au venit cu standuri, primari şi…porci. Cei din urmă au fost sacrificaţi pentru că a fost “Sărbătoarea Ignatului în Argeş”.

Primarii de la Domneşti, Băbana, Albota, Mioveni, Bogaţi, Bradu, Oarja, Bascov s-au întrecut în a avea cea mai bună prezentare, cel mai frumos porc, cel mai crud şorici şi cele mai gustoase preparate.

Ducele de Albota a înjunghiat porcul comunei

Primarul de la Băbana, Bebe Ivan, a fost bucătarul şef, a venit cu două standuri şi ţuică fiartă.

porc11

Colegul său de la Albota, Ion Dumitru a avut cei mai rapizi măcelari. De altfel, Ducele de Albota a fost cel care a înjughiat porcul. Pentru că i-a luat la “trei păzeşte” pe oamenii lui, porcul său a fost şi primul măcelărit. Jderul de la Albota a avut cel mai bun şorici, mai ales că primarul s-a lăudat că este…”un şorici roşu”, dând spre gustare cu ceva sânge roşu.

Monstru de 360 de kilograme

Un şorici crud l-a avut şi porcul de la Bascov. Nu aceeaşi calitate a avut-o şoriciul porcului- gigant de la Bradu. 380 de kilograme a cântărit în viu.
porc_1
Se vede că provine de la partidul de la putere! Ca o onoare, porcul a fost spălat cu apă cărată în găleţi…portocalii, de campanie, cu sigla partidului pe ele. Primarii de la Bradu şi Oarja au venit şi cu cel mai mare ceaun, în care încăpea peste o tonă de carne.
porc10

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3