Donaris 930 x 122

elevi_scoala

Au trecut de prima proba la BAC

Astazi, elevii argeseni au dat prima proba la BAC la scris, la Limba si Literatura Romana. Unii dintre ei s-au aratat surprinsi de faptul ca au avut la proba de anul acesta, care nu a mai fost facuta publica, ca pana acum, „basmul”.

Inspectoratul Şcolar Argeş reaminteşte că orice situaţie deosebită poate fi semnalată imediat comisiei judeţene de bacalaureat, la numărul de telefon 0248/212632. Iar pentru neregulile apărute în organizarea şi derularea examenului, Ministerul Educaţiei a pus la dispoziţie linia TEL VERDE 0800801100.

La 30 iunie şi 2 iulie se vor desfăşura proba obligatorie a profilului, respectiv proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării.

Prima afişare a rezultatelor va avea loc duminică, 4 iulie, până la ora 16. În aceeaşi zi, între orele 16-20 vor putea fi depuse contestaţiile. Soluţionarea acestora este prevăzută în perioada 6-7 iulie, iar afişarea rezultatelor finale are ca termen limită data de 8 iulie.
{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3