930X122 MAIA

auchan

AUCHAN PITEȘTI-BRADU, AMENDĂ PENTRU CARNEA DE MIEL CU PĂR PE EA

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Argeș s-a autosesizat în urma știrii publicate ieri de ePitești despre carnea de miel cu păr de animal pe ea expusă la vânzare în hipermarketul Auchan Pitești-Bradu.

Citiți și: Pitești. Accident cu trei mașini la Centrul de Afaceri!

„Reprezentanții CJPC Argeș au efectuat verificările necesare, ocazie cu care s-a constatat că aspectele relatate se confirmă, dată fiind existența la comercializare a produsului carne de miel (ambalată la caserolă) având fire de păr provenind din blana animalelor.”, informează Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Argeș.

CJPC precizează că întreaga cantitate de carne de miel cu probleme a fost scoasă de la vânzare și că hipermarketul va fi amendat: „S-a dispus scoaterea de la comercializare a produselor constatate ca neconforme – 10 kg de carne de miel/ 259 de lei, urmând ca operatorul economic să fie sancționat în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.” Potrivit legislației, CJPC Argeș nu poate comunica public valoarea amenzii.

Citiți și: Zeci de utilaje de deszăpezire au acționat în Pitești, în prima noapte în care a nins

De asemenea, CJPC a notificat și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș. Conform unor surse neoficiale, carnea de miel cu probleme comercializată în Auchan Pitești-Bradu provine de la un abator din alt județ, nu din Argeș.

Știrea de ieri o puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/dezgustator-carne-de-miel-cu-par-pe-ea-auchan-pitesti-bradu/.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90