930 pe 122 COSTACHE

auchan

AUCHAN PITEȘTI-BRADU, AMENDĂ PENTRU CARNEA DE MIEL CU PĂR PE EA

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Argeș s-a autosesizat în urma știrii publicate ieri de ePitești despre carnea de miel cu păr de animal pe ea expusă la vânzare în hipermarketul Auchan Pitești-Bradu.

Citiți și: Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

„Reprezentanții CJPC Argeș au efectuat verificările necesare, ocazie cu care s-a constatat că aspectele relatate se confirmă, dată fiind existența la comercializare a produsului carne de miel (ambalată la caserolă) având fire de păr provenind din blana animalelor.”, informează Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Argeș.

CJPC precizează că întreaga cantitate de carne de miel cu probleme a fost scoasă de la vânzare și că hipermarketul va fi amendat: „S-a dispus scoaterea de la comercializare a produselor constatate ca neconforme – 10 kg de carne de miel/ 259 de lei, urmând ca operatorul economic să fie sancționat în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.” Potrivit legislației, CJPC Argeș nu poate comunica public valoarea amenzii.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

De asemenea, CJPC a notificat și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș. Conform unor surse neoficiale, carnea de miel cu probleme comercializată în Auchan Pitești-Bradu provine de la un abator din alt județ, nu din Argeș.

Știrea de ieri o puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/dezgustator-carne-de-miel-cu-par-pe-ea-auchan-pitesti-bradu/.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90