SPALATORIE MURAY  930×122

diicot

AUDIERI ÎN PITEȘTI: TRAFIC DE MINORI, PROXENETISM, PROSTITUȚIE

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Piteşti fac cercetări faţă de trei suspecţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism.

Citiți și: Pitești: Tineri de 18 și 19 ani, la scăldat în lacul din Expo Parc

Potrivit DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că începând din luna octombrie 2015 suspecţii ar fi racolat şi transportat 3 femei, dintre care două minore, pe care le-ar fi obligat să practice prostituţia stradală atât în ţară, cât şi în străinătate. Din activitatea infracţională cei trei ar fi obţinut aproximativ 300.000 de lei, conform Poliției Argeș.

În această dimineață procurorii DIICOT Piteşti și ofiţerii de poliţie judiciară ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au făcut în județul Dâmbovița la domiciliul suspecţilor, suspecți cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani, patru percheziţii domiciliare. În urma percheziţiilor poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1.500 de lei, 22 de telefoane mobile şi 34 de cartele telefonice susceptibile că ar fi fost folosite pentru infracţiuni.

Citiți și: Argeș: Imagini spectaculoase de pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești!

La sediul DIICOT Piteşti vor fi aduse pentru audieri un număr de 24 de persoane. (Foto Arhivă: voceavalcii.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90