930×122 CAPRA 5

GHEORGHE_POPESCU

Autobuzul școlii de fotbal a lui Gică Popescu, scos la licitație!

Fiscul din Dolj organizează o nouă licitație pentru vânzarea unor bunuri ale școlii de fotbal „Gică Popescu”, din Craiova. Școala se află în executare silită pentru datorii la plata impozitelor și a taxelor către stat.

La această licitație vor fi scoase la vânzare un autobuz MAN (fabricat în 1993, cu un preț de pornire de 35.330 de lei plus TVA), o autoutilitară Dacia Logan pe motorină (fabricată în 2007, cu un preț de pornire de 10.260 de lei plus TVA), un aparat cu ultrasunete și laser (cu un preț de pornire de 4.590 de lei plus TVA), o stație de dedurizare (1.330 de lei plus TVA) și un calculator cu monitor (195 de lei plus TVA). Licitația va avea loc marți, 12 martie.

Fiscul a organizat și anul trecut licitație, dar bunurile puse sub sechestru și scoase la valorificare nu și-au găsit cumpărători. Între timp, școala de fotbal pentru copii a fostului mare fotbalist Gheorghe Popescu și-a achitat o parte din datorii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3