EcoMoto 930×122

autocar_copii_rasturnat

Autocar cu 21 de copii din Argeş, răsturnat în Bihor!

21 de copii din Argeş şi 3 cadre didactice au trecut pe lângă moarte luni după-amiază. Autocarul cu care se deplasau prin Bihor s-a răsturnat deoarece a rămas fără frâne. Din fericire, un singur copil a fost rănit uşor la un picior, în rest nu s-au mai înregistrat probleme.

Şoferul autocarului a avut prezenţa de spirit să îşi dea seama la timp de problema cu frânele şi a virat pe un drum lateral, altfel autocarul ar fi putut ajunge într-o prăpastie, cum s-a întâmplat în iunie, în Muntenegru, cu un alt autocar în care erau argeşeni (18 persoane au murit atunci).

Copiii erau din Topoloveni şi mergeau într-o tabără şcolară organizată la Băile Felix. Accidentul s-a produs în Piatra Craiului, o zonă montană deosebit de periculoasă din Bihor, cu multe curbe.

Alte 15 autocare erau pe acelaşi traseu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90