Donaris 930 x 122

accident

AUTOCAR DIN PITEȘTI, GRAV ACCIDENT ÎN UNGARIA

Autocar din Pitești, grav accident în Ungaria. Autocarul românesc implicat azi dimineață într-un grav accident de circulație în Ungaria, pe autostrada M43, la 2 km de Vama Nădlac, este al unei firme din Pitești de transport național și internațional de persoane, Danvi Top Expediții.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

„În dimineaţa zilei de 15 februarie 2017, în jurul orei 8:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expediţii, închiriat de compania Eurolines România, care efectua cursa de linie regulată Hamburg – Bucureşti, a fost implicat într-un accident rutier pe teritoriul Ungariei, la o distanţă de 2 km de Nădlac. În autocar se aflau 17 pasageri. În urma acestui incident, niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, doar şoferul aflat la volan a fost accidentat şi transportat la spital. Toţi pasagerii au fost deja preluaţi de un autocar trimis de Eurolines România şi se află în drum către destinaţie.”, se arată într-un comunicat de presă pentru Mediafax al Eurolines România.

Contactat telefonic de publicația noastră, administratorul firmei Danvi Top Expediții declară, la rândul lui, că niciun pasager din autocar nu a fost rănit. Potrivit sursei citate, din autocar singura persoană rănită este șoferul, un bărbat din Pitești, care a fost internat într-un spital din Szeged (Ungaria).

Citiți și: Accident în Argeș! Două mașini s-au ciocnit

Administratorul firmei Danvi Top Expediții din Pitești mai precizează că șoferul autocarului nu are nicio vină. Afirmația acestuia este susținută și de Eurolines România, compania care a închiriat autocarul de la firma piteșteană. Accidentul s-ar fi produs din cauza a două microbuze care staţionau nesemnalizat pe banda a doua de mers, în urma unui accident survenit anterior, în zonă fiind ceață: „Şoferul autocarului, pe fondul vizibilităţii scăzute şi a condiţiilor meteo nefavorabile, a încercat să împiedice coliziunea cu cele două microbuze, dar nu a reuşit să evite impactul.”.

Conform Digi 24, accidentul s-a soldat cu patru morți (printre care și un român) și 12 răniți (dintre care 6 români). (Sursă foto: antena3.ro)

555 X 222 POSADA 2
Pizza Sapori Italia 570 90