930 x122 grota rece

autostrada

AUTOSTRADA BĂȘCĂLIEI NAȚIONALE! NOI VARIANTE PE ȘEST?

Șefii Companiei Naţionale de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România (CNADNR) sunt acuzați de „lipsă totală de transparenţă în privinţa proiectului autostrăzii Piteşti-Sibiu”. Acuzația o formulează Dorin Mărășoiu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. Mărășoiu spune că peste noapte și fără înștiințarea autorităților județene la CNADNR ar fi apărut încă două variante de traseu, pe lângă cele 5 inițiale.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„Îi acuz public pe cei de la CNADNR de lipsă de transparenţă. Brusc au apărut alte două trasee în evaluare faţă de cele 5 pe care ni le prezentaseră şi nouă în Argeş la o dezbatere publică! Acum am înţeles că ar fi luate în calcula variantele 1 şi 7. De unde varianta 7? Noi ştiam de 5 variante!

De asemenea, nu avem răspunsuri nici cu privire la fazarea în timp a proiectului. La cum se mişcă lucrurile – am intrat în luna aprilie şi nici acum nu a fost ales un traseu! – sunt sceptic că studiul de fezabilitate va fi gata pe 15 decembrie anul acesta, aşa cum s-au angajat ei! Modul lor de comunicare este deficitar, deşi le-am explicat cât de important este acest proiect nu doar pentru Argeş, ci pentru întreaga Românie.”, declară Dorin Mărăşoiu.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Dintre cele 5 sau 7 sau Dumnezeu mai știe câte variante sunt ar urma să fie aleasă ruta finală. Asta deși la un moment dat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, anunțase că s-a optat pentru varianta 3! Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/a-fost-ales-traseul-pentru-autostrada-pitesti-sibiu/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3