Donaris 930 x 122

autostrada

AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU, ÎNCĂ UN PAS. PE HÂRTIE

Autostrada Pitești – Sibiu, încă un pas. Pe hârtie. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) mai face un pas pe hârtie în construirea mult așteptatei autostrăzi Pitești – Sibiu.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

“În urma dispoziţiilor ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost predată companiei documentaţia tehnică aferentă studiilor de fezabilitate pentru secţiunile 1 şi 5 din cadrul contractului privind revizuirea/actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Piteşti. Acestea sunt:

Secţiunea 1, Sibiu – Boiţa, km 0+000 – km 14+150;

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Secţiunea 5, Curtea de Argeş – Piteşti, km 92+600 – km 122+950.

CNAIR SA evaluează studiile în ceea ce priveşte conformitatea cu standardele, normativele şi legislaţia în vigoare, precum şi verificarea privind implementarea observaţiilor anterioare emise de companie.”, transmite Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Amănunte despre proiectul autostrăzii Pitești – Sibiu, singura verigă lipsă din Coridorul IV Paneuropean Rotterdam – Constanța, AICI. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90