930×122 CAPRA 5

autostrada

AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU ÎNTÂRZIE. ANUNȚUL MINISTRULUI

Autostrada Pitești – Sibiu întârzie. Anunțul ministrului. Capital.ro a publicat astăzi un interviu cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Ministrul a fost întrebat și despre proiectul autostrăzii Piteşti – Sibiu, care acum este suspendat. „În prezent avem studii geotehnice pentru secţiunile 1, 4 şi 5. Am purtat o discuţie cu prestatorul, care a precizat că vom avea până la sfârşitul lunii martie studiile de fezabiliate finalizate pentru a demara licitaţia de proiectare. În perioada următoate ne aduc şi documentele necesare pentru celelalte secţiuni.

Anul 2021 pentru finalizarea autostrăzii rămâne fezabil în condiţiile în care primim şi studiile de fezabilitate pentru celelalte secţiuni până la sfârşitul anului. Pentru secţiunle 1 şi 5 vom avea contract tip Fidic Galben.”, a declarat ministrul Transporturilor pentru capital.ro.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

„Prin programul de guvernare ne-am asumat finalizarea Coridorului IV. Proiectul Sibiu – Piteşti este pentru exerciţiul 2017 – 2020, iar finalizarea acestuia depinde de eventualele proceduri de contestaţie. Am solicitat să văd toate problemele identificate pe tronsoanele de autostradă din România, nu dăm termene fără un fundament concret.”, a precizat Răzvan Cuc. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90