New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

AVERTISMENT DUR. CE RISCĂ MII DE PITEŞTENI

Avertisment dur. Ce riscă mii de piteşteni. Societatea municipală de termoficare a Piteştiului avertizează că începând din 23 noiembrie 2016 facturile fiscale emise de furnizorii de energie termică în sistem centralizat constitue titluri executorii.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

„În acest sens, informăm toți consumatorii că în condițiile în care nu își vor achita factura de energie termică în termenele specificate de lege (15 zile calendaristice termen scadent, la care se adaugă un termen de grație de 30 de zile calendaristice), SC Termo Calor Confort SA va lua măsura executării silite, cu toate consecințele care decurg din aceasta.

Pentru a evita luarea unor astfel de măsuri, societatea invită pe această cale pe toți consumatorii săi să-și achite în termenele scadente obligațiile de plată față de furnizorul de energie termică.”, avertizează societatea de termoficare a municipalităţii Piteşti.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

La sistemul centralizat de termoficare al Piteştiului mai sunt branşate în jur de 24.500 de apartamente. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3