930 x122 grota rece

zapada_pe_trotuar

Avertizare de ninsoare

Informarea meteo vizează Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi o parte din Moldova. Vântul viscoleşte temporar ninsoarea în regiunile sud-estice ale ţării şi pe crestele montane, iar în Dobrogea se va forma polei. Va ninge consistent şi la Bucureşti, iar temperaturile maxime nu vor trece de minus un grad Celsius.

Meteorologii anunţă, pentru intervalul luni, ora 8.00 – marţi, ora 4.00, ninsori în Dobrogea, Muntenia, Oltenia, sudul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură.

Marţi, ninsorile se mai restrâng. Vântul se domoleşte, dar e mai rece decât luni.

Frig şi în Capitală marţi, cu minus 2 grade la prânz. Ninsorile însă se mai potolesc în ciuda norilor care nu prea fac loc soarelui pe cer.

Ziua de miercuri începe de la minus 20 de grade, dar precipitaţiile se rezumă la câteva fulguieli. De altfel, ceaţa este fenomenul principal al zilei, mai ales în sud şi est. Maximele urmează să ne aducă între minus 8 grade în estul Transilvaniei şi cel mult 0, poate un grad în Dobrogea şi pe litoral. Tot gerul dictează şi în Bucureşti mai ales dimineaţa, iar ceaţa matinală va permite mercurului să urce la cel mult minus 6, minus 5 grade Celsius.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90