930 x122 grota rece

inundatii-2

Avertizare hidrologică pentru judeţul Argeş!

Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea a primit astăzi de la autorităţile centrale o avertizare de cod galben pentru anumite cursuri de apă din judeţul Argeş. Avertizarea vizează eventuale depăşiri ale nivelului de atenţie în cazul cursurilor de apă ca urmare a precipitaţiilor abundente anunțate pentru perioada 2-4 aprilie. 

Conform avertizării, care este valabilă până pe 4 aprilie, se vor înregistra scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie și creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice Vişeu, Iza, Tur, Someşul Mare, Lăpuş, Crasna, Barcău, Crişul Negru, Crişul Alb, Arieş, Strei, Bega Veche, Bega, Timiş, Bârzava, Moraviţa, Caraş, Nera, Cerna, Jiu, Oltul mijlociu şi inferior, Argeş, Ialomiţa, Prahova și Buzăul superior, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare.

Zonele vizate sunt pe râurile din bazinul Argeş superior şi afluenţii săi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3