New Profesional Consult 930 x 122

deces

AVIONUL MORȚII FACE ÎNCĂ O VICTIMĂ!

Femeia de 62 de ani din Pitești care a așteptat în zadar pentru transplant ficatul după care plecaseră către Oradea medicii din avionul prăbușit în munții Apuseni a decedat.

Citiți și: Exclusiv: Caz înfiorător în Argeș! Găsit mort după luni de zile, în propria casă!

Floarea Mihai a murit în locuința ei din Pitești, iar astăzi a fost înmormântată. Ea suferea de ciroză și cancer hepatic.

„Din 2011 aştept transplantul de ficat. În 2013 boala s-a agravat. Am fost foarte emoţionată când am fost chemată la operaţie, apoi am auzit tragedia. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Doctorii aceia au suferit pentru că au plecat să-mi salveze mie viaţa. Am plecat acasă şi am revenit acum. În fiecare zi mă gândesc că cineva acolo sus mă iubeşte şi într-o zi voi putea să fac şi eu acest transplant”, declara Floarea Mihai (pe atunci internată la Institutul Fundeni) după tragedia aviatică de pe 20 ianuarie în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și în care copilotul și medicii au fost răniți. (Foto: B1 TV)

Citiți și: Șef din conducerea Lukoil, găsit mort

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3