930×122 POSADA 5

postelnicescu_alin

Avocatii argeseni au un nou decan

Avocatii argeseni si-au ales sambata, 14 mai, un nou decan. Mandatul lui Nicolae Zarnescu la conducerea Baroului Arges a expirat, consilierul local PSD nemaiavand drept pentru inca un mandat. Locul sau a fost luat de un avocat mult mai tanar, la mare lupta cu Theodor Nicolescu (fost consilier local la Pitesti si presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

Noul decan nu a fost ales din primul tur, fiind nevoie de un al doilea tur de scrutin. Din cei 11 candidati, doi s-au detasat: Theodor Nicolescu si Alin Prostelnicescu. Postelnicescu a obtinut 106 voturi in primul tur, iar Theodor Nicolescu doar 71. In al doilea tur s-a impus Postelnicescu.

 

Acesta a fost sustinut de unul dintre cei mai vechi si mai apreciati avocati din judet, Dan Pantoiu, care s-a si contrat in declaratii nu tocmai cordiale cu sustinatorul numarul 1 al lui Nicolescu, si anume Radu Perianu.

Perianu este consilier local al PNL, sef al PNL Pitesti si asociat al lui Nicolescu.

Alin Postelnicescu are 40 de ani, este de Pitesti si s-a inscris in Barou pe 1 noiembrie 1996. Este licentiat in drept si are sediul profesional pe bulevardul Republicii.

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90