930 x122 grota rece

    dna-pitesti

    Avocatul lui Penescu retinut de DNA!

    Pitesti. 05 mai. 2010.
    Fostul avocat al lui Cornel Penescu a fost retinut de procurorii anticoruptie, dupa un flgrant pus la cale intr-o parcare din Pitesti. Alexandru Ionita Leanca, avocat in Baroul Arges e acuzat de trafic de influenta, dupa ce a pretins o suma de bani de la o persoana, pretinzand ca are trecere pe langa magistratii de la o instanta din Pitesti.

    Alexandru Ionita Leanca a fost audiat miercuri timp de aproximativ sapte ore, fiind dus la DNA dupa ce i s-a organizat un flagrant in parcarea din apropierea Curtii de Apel Pitesti, unde a fost prins primind 3.400 de euro de la un barbat pentru a-i facilita solutionarea favorabila a unui dosar.Surse judiciare au declarat ca avocatul cerea anumite sume de bani de la clienti cu promisiunea ca are influenta la anumiti judecatori din cadrul unei instante Pitesti si le poate obtine o solutie favorabila in dosare. Pe numele avocatului a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore si joi va fi prezentat la Curtea de Apel Pitesti cu propunere de arestare preventiva.
    Dupa Leanca si grefierul-sef de la Tribunalul Comercial Arges, George Baltac, a fost audiat miercuri de procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie in acelasi dosar de trafic de influenta.Grefierul a parasit sediul DNA Pitesti miercuri seara, dupa mai multe ore de audieri si a refuzat sa faca orice fel de comentarii. Potrivit anchetatorilor, el ar avea calitatea de invinuit in dosarul de trafic de influenta in care a fost deja retinut avocatul Alexandru Ionita Leanca. Grefierul George Baltac este cercetat in stare de libertate.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3