930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT CU 4 MAȘINI ÎN POPA ȘAPCĂ

Un accident de circulație s-a produs astăzi în Pitești, în cartierul Popa Șapcă, la intersecția străzilor Viilor și Crinului.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Potrivit Biroului Rutier al Municipiului, un șofer în vârstă de 49 de ani, care venea dinspre Podul Viilor către strada Sfânta Vineri, nu a acordat prioritate de trecere. Autoturismul său a intrat în coliziune cu un altul, condus regulamentar de un șofer de 37 de ani.

Din impact mașina a fost proiectată într-un alt autoturism, care, la rândul său, a lovit o a patra mașină. Acestea din urmă erau oprite regulamentar pe partea stângă a străzii.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Șoferul de 37 de ani a fost accidentat ușor, conform Biroului Rutier al Municipiului. Cei doi conducători auto, ambii din Pitești, nu erau băuți. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3