930×122 CAPRA 5

bursă

AZI, ÎN PITEȘTI: LUME PUȚINĂ LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

Azi-dimineață, la ora 10, a început la Casa Cărţii din Piteşti o bursă a locurilor de muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş.

Citiți și: Locuri de muncă pentru români vacante în străinătate!

Deşi la bursă participă 40 de agenţi economici din mai multe zone ale județului, care oferă 658 de locuri de muncă, interesul din partea căutătorilor de slujbe este redus. Cel puțin la ora deschiderii, aşteptau să intre la bursă doar în jur de 25 de persoane.

„Noi am făcut mediatizarea necesară, am pus şi afişe… Sperăm să vină mai multă lume pe parcursul zilei. Nu înţelegem de ce la această oră interesul este aşa scăzut! Poate că lumea încă nu s-a trezit.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Cele mai multe locuri de muncă, 100, sunt la o firmă din domeniul construcţiei de maşini. Slujbe mai multe sunt oferite și în comerţ şi industria textilă. Avem şi 25 de locuri de muncă pentru absolvenţii de studii superioare, în special ingineri şi economişti.”, ne-a declarat la ora deschiderii bursei Claudian Baciu, director executiv adjunct al AJOFM Argeş.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3