NOR CURIER 930X122

basarab I

AZI ÎN PITEȘTI: SUTE DE MILITARI AU ROSTIT „TATĂL NOSTRU” (VIDEO)

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” din Pitești a organizat astăzi ceremonia de depunere a jurământului militar de către elevii programului de studii postliceale cu durata de 2 ani-formare maiştri militari.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului au depus jurământul militar 173 de elevi, băieți și fete: 130 de elevi din Ministerul Apărării Naţionale (121 de băieţi şi 9 fete), 13 elevi din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (9 băieţi şi 4 fete) şi 30 din Ministerul Afacerilor Interne (18 băieţi şi 12 fete).

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Gazda evenimentului a fost comandantul Școlii, colonel doctor Ion Panait.

În fața unui public numeros și a unor înalte oficialități civile și militare, tinerii au depus jurământul.

Evenimentul a inclus și un ceremonial religios. Militarii au rostit rugăciunea „Tatăl Nostru”, unul dintre cele mai emoționante momente ale festivității din Piața „Vasile Milea”.

Precizăm că astăzi este Ziua Armatei Române.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3