NOR CURIER 930X122

armata

AZI, ÎN PITEȘTI: ONOARE ARMATEI ROMÂNE! (GALERIE FOTO)

Astăzi, la orele prânzului, în Pitești a fost sărbătorită oficial Ziua Forțelor Terestre. Evenimentul a avut loc la monumentul tanchiștilor, de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă „Mihai Viteazul” de pe strada Stadionului.

Citiți și: Încep înscrierile la creșă! Toate informațiile necesare pentru obținerea unui loc

Aniversarea a început cu o ceremonie religioasă și a inclus premierea unor cadre militare, depunere de coroane de flori și o defilare militară. De altfel, circulația rutieră în zonă a fost oprită pe perioada desfășurării evenimentului.

Au asistat oameni simpli și oficialități. Printre alții, au participat prefectul Argeșului, Mihail Oprescu, vicepreședintele Consiliului Județean pe probleme de cultură, Constantin Polexe, viceprimarul cu atribuții de primar al Piteștiului, Cornel Ionică, și secretarul municipiului, Iosiv Cerbureanu.

Citiți și: Schimbări de ultim moment în trafic! Șoferii nu vor avea nicio șansă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3