NOR CURIER 930X122

defilare

AZI, POLIȚIȘTII DEFILEAZĂ PRIN CENTRUL PITEȘTIULUI

Poliția Argeș încheie astăzi seria evenimentelor organizate cu ocazia aniversării a 193 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române moderne.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

De la ora 12 poliţiştii argeşeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliţie Județean pe traseul Piaţa Primăriei-Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti. Va fi o defilare spectaculoasă, inclusiv cu „mascați” de la trupele speciale de intervenție, cu mașini și câini de urmărire.

Având în vedere și vremea frumoasă, este de așteptat ca la defilare să asiste un public numeros.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

În Piaţa „Milea” vor fi amenajate standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie: laboratorul mobil (utilizat de Serviciul Criminalistic pentru cercetări la locul comiterii infracţiunilor), autospecialele folosite de poliţişti în misiunile operative, o expoziţie de arme (aflate în dotarea luptătorilor SAS-„mascații”) şi două standuri ale Serviciului Resurse Umane şi ale Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90