NOR CURIER 930X122

accident

ȘOFERUL ACCIDENTAT ÎN TOPOLOVENI A MURIT – ACUM O SĂPTĂMÂNĂ SE CĂSĂTORISE

Încă un om și-a pierdut viața într-un accident de circulație.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Tânărul care în noaptea de marți spre miercuri, 18 spre 19 august, a suferit răni grave după ce a intrat cu autoturismul său într-un cap de pod în zona Țigănești din orașul argeșean Topoloveni, accident despre care ePitești a scris la momentul respectiv, a murit astăzi.

Decesul a fost anunțat public de prietenii lui. „Cosmin Boboc, aflat în comă în stare gravă la Spitalul Militar din București, a pierdut lupta cu viața în această dimineață.”, scrie o prietenă pe blogul ei, https://annazidezi.wordpress.com/.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În urmă cu doar o săptămână, pe 15 august, bărbatul, din comuna argeșeană Priboieni, se căsătorise.

Amintim că în noaptea fatidică Cosmin Boboc a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă ușoară la dreapta, iar autoturismul s-a răsturnat într-un șanț, lovind un cap de pod din beton. Mașina a rămas țintuită între niște țevi de lângă capul de pod, în poziția incredibilă pe care o puteți vedea în fotografia de mai jos.

Potrivit comunicatului emis atunci de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Conform aceleiași surse, șoferului, care conducea dinspre localitatea de domiciliu către Topoloveni, i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei deoarece „emana halenă alcoolică”. (Foto accident: Facebook Infotrafic Pitești, foto Cosmin Boboc: Facebook Cosmin Boboc)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90