NOR CURIER 930X122

cristian cioaca

AZI E ZI MARE PENTRU POLIȚISTUL CIOACĂ: PUȘCĂRIE SAU LIBERTATE?

Curtea de Apel Pitești ar urma să se pronunțe astăzi, definitiv și irevocabil, în privința polițistului Cristian Cioacă.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În cazul în care nu va fi decisă o nouă amânare, Cioacă va afla azi dacă va merge în închisoare sau dacă va fi achitat în dosarul în care este acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu. În iulie anul trecut Tribunalul Argeș l-a condamnat la 22 de ani de pușcărie (21 de ani pentru omor calificat și 2 ani pentru profanare de morminte). Sentința a fost atacată cu apel de toate părțile implicate, atât de polițist, cât și de mama și fratele Elodiei și de procurori.

Amintim că în decembrie 2012 Cristian Cioacă a fost arestat preventiv, la sfârșitul lui ianuarie anul trecut fiind transferat în penitenciarul Colibași. În februarie anul acesta Cioacă a fost pus în libertate sub control judiciar în urma unei hotărâri în acest sens a Curții de Apel Pitești. Ulterior Cristian Cioacă a revenit la serviciu, la Poliția Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3