930 x122 grota rece

circulatie

BALAMUC FĂRĂ SFÂRȘIT! 3 SĂPTĂMÂNI CU TRAFIC DEVIAT LA PODUL VIILOR

Primăria Piteşti anunţă că circulaţia autovehiculelor în zona Podul Viilor, acolo unde se construieşte un pasaj rutier aerian, va fi deviată începând de mâine, 18 iunie, de la ora 8, până pe 10 iulie, la aceeaşi oră. În cele trei săptămâni, potrivit municipalității, în zonă vor avea loc lucrări de asfaltare. Un balamuc fără sfârșit!

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Devierea traficului se va face după cum urmează:

– Pe strada Costache Negri, cu restricţionarea circulaţiei pe strada Gheorghe Şincai din zona intersecţiei cu strada Râurilor până la intersecţia cu strada Calea Bucureşti. De asemenea, se restricţionează accesul din strada Mihai Eminescu şi strada Crinului pe strada Gheorghe Şincai

Citiți și: Probleme pe Autostrada A1! Circulația este restricționată

– Pe strada Depozitelor, cu restricţionarea circulaţiei autovehiculelor pe banda 1 în direcţia de mers spre podul peste râul Argeş – CNCD (Publitrans).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3