Donaris 930 x 122

amenzi

BALAMUC PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ – ȘOFERI BĂUȚI, VITEZOMANI, FĂRĂ PERMIS

În perioada 30 octombrie-2 noiembrie poliţiştii din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră au acţionat pe drumurile din Argeș cu trafic auto intens pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Citiți și: Devine obligatoriu din 7 iulie! Dispozitivul pe care toate mașinile trebuie să-l aibă la bord

În cele 4 zile au fost constatate 12 infracţiuni la regimul rutier (3 pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, 4 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, 2 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, una pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar două pentru alte infracţiuni), potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Au fost date 379 de amenzi, în valoare totală de peste 116.000 de lei (dintre acestea, 147 pentru nerespectarea regimului de viteză, 14 pentru consum de băuturi alcoolice, 4 pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată și 21 pentru abateri săvârşite de căruțași).

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 39 de permise de conducere, dintre care 15 pentru consum de băuturi alcoolice, 14 pentru viteză şi 10 pentru alte abateri.

De asemenea, poliţiştii au retras 7 certificate de înmatriculare. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90