New Profesional Consult 930 x 122

CONSTANTIN_NICOLESCU_UNIVERSITATEA_PITESTI_1

Bâlba lui Nicolescu în fața Principesei Margareta

Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Constantin Nicolescu, s-a numărat printre participanții la ceremonia de deschidere a noului an universitar la Universitatea Pitești.

După cum v-am mai informat, evenimentul s-a desfășurat luni la Casa de Cultură a Sindicatelor, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta.

Nicolescu primește de la ePitesti o bilă albă pentru că, spre deosebire de alți oficiali din Argeș, i-a oferit Principesei un buchet de flori. Primește, însă, și o bilă neagră. De ce? Pentru că, urcat pe scenă ca să le vorbească profesorilor, studenților și invitaților și, probabil, neobișnuit cu un așa înalt titlu nobiliar, și-a început discursul cu o bâlbă care a stârnit zâmbete: a spus „Atleță”, în loc de „Alteță”, adresându-i-se Principesei. Constantin Nicolescu și-a reparat pe loc greșeala, dar bâlba bâlbă rămâne!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90