New Profesional Consult 930 x 122

politia

BANDĂ DE TÂLHARI. CE I-AU FĂCUT UNUI BĂRBAT

Bandă de tâlhari. Ce i-au făcut unui bărbat. Poliţiştii din Câmpulung Muscel au identificat trei tineri (doi de 18 ani și unul de 24 de ani) și un minor (de 14 ani), toţi din comuna argeșeană Cetăţeni, bănuiţi de tâlhărie. Cei patru sunt suspectați că pe 20 octombrie 2016 ar fi deposedat prin amenințări un bărbat de o bijuterie din aur. Bijuteria a fost recuperată de polițiști şi returnată persoanei vătămate.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

Suspecții au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tâlhăria se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Pentru depistarea suspecților polițiștii musceleni au primit suport de specialitate din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3