New Profesional Consult 930 x 122

bucuresti

BANDĂ DE TRAFICANȚI DE DROGURI ÎN PITEȘTI! PERCHEZIȚII „LA SÂNGE”

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Piteşti au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc, grupare care acționa în București și Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Astfel, polițiștii și procurorii au făcut ieri două percheziții în București, la locuințele unui bărbat de 29 de ani bănuit că le vindea en-gross cannabis altor traficanți din București și Pitești. În urma perchezițiilor, au fost ridicați 258.265 de lei, 580 de euro și 250 de lire sterline, susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor, precum și aproximativ 300 de grame de cannabis, 200 de semințe de cannabis și mai multe cântare și ustensile folosite la porționarea drogurilor.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de droguri de risc.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

În cadrul aceluiași dosar penal polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti au făcut în luna februarie trei percheziții în Pitești, la domiciliile a trei bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc. În urma perchezițiilor de atunci, bărbații au fost reținuți, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90