New Profesional Consult 930 x 122

a1

BANI GREI PENTRU DESZĂPEZIRE PE A1

Bani grei pentru deszăpezire pe A1. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit prin negociere mai multe contracte, în valoare totală de circa 24,52 de milioane de lei pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă a autostrăzilor A1 (Bucureşti – Piteşti), A2 şi A3 şi a drumurilor din administrarea DRDP Bucureşti – Lot 2 SDN Bucureşti Sud, Lot 5 SDN Târgovişte şi Lot 6 SDN Ploieşti.

Citiți și: Autostrada Pitești-București intră în reparații capitale! Se va întâmpla!

Potrivit unui anunţ de atribuire publicat de CNAIR în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deszăpezirea autostrăzii A1 București – Pitești va fi asigurată de asocierea SC Fincodrum SA – SC Viabild Cons VT SRL – SC Tel Drum SA contra sumei de 4.472.099 de lei, fără TVA.

Tipul procedurii a fost negocierea fără anunţ de participare, explicaţia fiind aceea că ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitaţie deschisă, la o licitaţie restrânsă sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil. Criteriul de atribuire menţionat în anunţul postat în SEAP l-a reprezentat preţul cel mai scăzut. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident grav pe Autostradă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90