BANI GREI PENTRU DESZĂPEZIRE PE A1 | ePitesti
Posada 930 x 122

a1

BANI GREI PENTRU DESZĂPEZIRE PE A1

Bani grei pentru deszăpezire pe A1. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit prin negociere mai multe contracte, în valoare totală de circa 24,52 de milioane de lei pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă a autostrăzilor A1 (Bucureşti – Piteşti), A2 şi A3 şi a drumurilor din administrarea DRDP Bucureşti – Lot 2 SDN Bucureşti Sud, Lot 5 SDN Târgovişte şi Lot 6 SDN Ploieşti.

Citiți și: NU E GLUMĂ! TRANSPORT GRATUIT CU METROUL PENTRU PITEŞTENI

Potrivit unui anunţ de atribuire publicat de CNAIR în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deszăpezirea autostrăzii A1 București – Pitești va fi asigurată de asocierea SC Fincodrum SA – SC Viabild Cons VT SRL – SC Tel Drum SA contra sumei de 4.472.099 de lei, fără TVA.

Tipul procedurii a fost negocierea fără anunţ de participare, explicaţia fiind aceea că ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitaţie deschisă, la o licitaţie restrânsă sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil. Criteriul de atribuire menţionat în anunţul postat în SEAP l-a reprezentat preţul cel mai scăzut. (Foto: Arhivă)

Citiți și: AFACERE DE MILIOANE ÎN PITEȘTI

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066