930 x122 grota rece

ic_bratianu

Bani pentru alunecari de teren

Municipalitatea pitesteana a alocat fonduri pentru o serie de lucrari de consolidare a unor terenuri afectate de o serie de alunecari. Aceste alunecari de teren au aparut fie din cauza zapezii din iarna trecuta, fie din cauza ploilor si a cantitatilor de apa in exces.

 

Consiliul Local al municipiului Pitesti a alocat suma de 550.000 de lei pentru efectuarea unor lucrari de combatere a efectelor unor alunecari de teren produse in acest al la diferite obiective.

Este vorba de alunecari de teren produse in zona strazii Barbu Stefanescu Delavrancea din zona Nord, de o alunecare de teren produsa in incinta Colegiului National I.C. Bratianu si de o alunecare de teren in zona Turcesti.

Pentru alunecarile de teren din zonele Turcesti si Colegiul Bratianu au fost alocate câte 200.000 de lei, in timp ce pentru lucrarile de pe strada Barbu Stefanescu Delavrancea au fost alocate alte 150.000 de lei.

Urmeaza ca municipalitatea sa lanseze licitatiile pentru desemnarea firmelor care se vor ocupa de efectuarea lucrarilor respective.

Alte alunecari de teren s-au produs in Pitesti din cauza unor lucrari efectuate de diverse firme pe domeniul public. Un astfel de fenomen s-a produs de curand pe strada Calea Dragasani, fiind nevoie ca toata partea carosabila pe o distanta de cateva zeci de metri sa fie refacuta.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3