EcoMoto 930×122

    masina_teren

    Bani pentru maşini de teren la Ape

    Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea – ABAAV – a lansat o licitaţie publică pe sistemul naţional de achiziţii publice – SEAP – pentru achiziţionarea de „vehicule cu 4 roţi motoare”. Altfel spus, vehicule 4×4 sau maşini de teren cu care să se poată parcurge aproape orice fel de teren în deplasările din teritoriu.

    Este vorba de 5 astfel de maşini care ar urma să fie achiziţionate prin programul Rabla de înnoire a parcului auto naţional.

    Valoarea totală estimată a achiziţiei este de circa 743.000 de lei, fără TVA, din care 19.000 de lei este valoarea tichetelor valorice pentru programul Rabla, fără TVA.

    Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare este de 6 luni începând de la data atribuirii contractului.

    Administratia Bazinala de Apa Arges Vedea mai are nevoie si de o macara pentru care, de asemenea, a lansat o licitatie. Valoarea estimata a acestei achizitii publice este de circa 1,5 milioane de lei, fara TVA. Ramane de vazut ce suma va reiesi de pe urma licitatiei care va avea loc.

    Administratia Bazinala de Apa Arges Vedea se ocupa, pe langa judetul Arges, si de retelele hidrografice din zona de sud-est a Romaniei.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90